Batizado 2012!

Weldra is het zover. De batizado van Mundo capoeira. Een groots evenement dat doorgaat op 11, 12 en 13 mei in Diest. Hier ga je al onze medecapoeiristas van andere steden tegenkomen, ook andere capoeirakids. Probeer de 3 dagen te komen want het is echt de moeite. Indien je andere verplichtingen hebt, probeer dan zeker zaterdag 12 mei te komen want dan is het de batizado voor de kinderen. Hier worden beginners gedoopt door onze mestre Dendê en krijgen ze hun eerste koord. Gevorderden krijgen misschien een andere koord als ze goed getraind hebben. Verder info volgt nog, hou alvast de datum vrij in je agenda. 🙂

Axe Palitão

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.